Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine de blé, pour fariner
- farine de blé, pour le plan de travail
- 30 g de sucre glace
- 10 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2326.7 kJ / 556.1 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 183.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moelleux citron-myrtille
1h 5 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Kouglof alsacien
17h 10min
Petits pains façon bretzel
2h
Brioche tressée de Noël
1h 45 min
Cake pomme et cannelle
55 min
Tarte au potiron d'Halloween
2h
Minipains façon bretzel
2h
Rolls à la crème de marron
2u. 25min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Brioche extra crémeuse
2j 15 menit
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min