Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine de blé, pour fariner
- farine de blé, pour le plan de travail
- 30 g de sucre glace
- 10 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2326.7 kJ / 556.1 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 183.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-Brest
3h
Soda bread irlandais alias le pain paresseux
35min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Biscuits au pain d'épices et chocolat chaud épicé
40 Min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Cake marbré chocolat-pistache
1 Std. 30 Min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1 Std.
Rolls au crémeux citron
2 godz. 45 min
Stollen de Noël au fromage blanc
2 godz. 30 min
Brioche Nanterre
4h 15min
Scones aux myrtilles
35min