Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine de blé, pour fariner
- farine de blé, pour le plan de travail
- 30 g de sucre glace
- 10 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2326.7 kJ / 556.1 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 183.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz cantonais
30 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Stollen
3h 45min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Arbre de Noël en biscuits
45 min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1 godz.
Sablés de Pâques
1 godz. 30 min
Petits bonshommes aux épices
1 godz.
Cake marbré à la vapeur
1 godz. 15 min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 godz. 50 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min