Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 727 mg
Alternativní recepty
Rotolo di frittata
45 min
Pop corn di patate
1h 30 min
Grissini al sesamo
2h 30min
Bombette di Carnevale ripiene
1u.
Lasagna radicchio e salsiccia
2u.
Risotto alla carbonara
2u.
Liquore alle pere
384 Std.
Risotto zafferano e speck
35min
Focaccia
6u.
Torta pinguino
1h 30 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1u.
Pasta alla gricia
30min