Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 727 mg
Alternativní recepty
Agnolotti burro e salvia
10 godz.
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Frittelle di mele su crema di vaniglia
Žádné hodnocení
Moddizzosu di patate
7 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Insalata capricciosa
20 Min
Insalata di pasta con rucola, piselli e pinoli; muffin banana e lamponi (Bimby Friend)
1h
Pollo ripieno alle mandorle
2h
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Crespelle ai funghi
1h 30min