Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 727 mg
Alternativní recepty
Fregola con le arselle
45 min
Sorbetto alle ciliegie
Žádné hodnocení
Salmone con pesto di cedro
30 min
Besciamella
15min
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Chifeletti
1h 30 min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 godz. 45 min
Gelée alla melagrana
3h 10 min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30 min
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h