Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 300 g di castagne fresche senza buccia
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 110.5 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 14.1 g
- Sodík
- 27.6 mg
Alternativní recepty
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6h 20min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5 min
Tiramisù pasquale
3h 30min
Primo sale
13 godz. 30 min
Castagne lesse
55min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Carote sottovuoto al miele
1h 20 phút
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.