Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di riso bollito
- olio di arachidi per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1223 kJ / 292 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 513.4 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Impasto base per pane
1h
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Bortellina
30 Min
Chifeletti
1h 30min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Frittata di linguine
35 Min
Torta Pescoffee in tazza
30 Min
Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole
2 Std.
Minestra imperiale tricolore
1h 30min
Crema per pandoro (senza lattosio)
45min