
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 1 lemon zest only, no white pith
- 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
- 40 g lemon juice
- 100 g water
- 500 g white sugar
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 2443.7 kcal / 10224.4 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 1.1 g
- Sacharidy
- 624 g
- Vláknina
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 19.8 mg
Alternativní recepty
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1hod. 10min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1hod. 15min
Pickled Onions (TM6)
30min
Plum paste
1hod.
Celery salt
20min
Butter
10min
Orange Campari marmalade
1hod. 35min
Apricot Jam
40min
Chocolate and strawberry domes
51hod.
Grace's family biscuits
45min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1hod.
Zucchini cheddar slice
45min