Zařízení & příslušenství
Pear and ginger paste
Příprava 10min.
Celkový 26hod. 25min.
800 g
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 800 g
Sodík
19.8 mg
Protein
3.9 g
Kalorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
23.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
624 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lemon curd
20min.
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Žádné hodnocení
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5hod. 55min.
Spiced pear jam and chorizo
1hod. 35min.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48hod. 20min.
Delicious lemon pudding
55min.
Gwinganna mountain top bars
1hod. 55min.
Black garlic and onion jam
55min.
Lemon meringue tarts
25hod. 30min.
Edna's lemon curd tea cakes
30min.
Classic christmas fruit mince
1hod. 10min.