Pear and ginger paste
TM6 TM5 TM31

Pear and ginger paste

5.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 3 cm piece fresh ginger peeled
  • 1 lemon zest only, no white pith
  • 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
  • 40 g lemon juice
  • 100 g water
  • 500 g white sugar

Nutriční hodnoty
na 800 g
Kalorie
2443.7 kcal / 10224.4 kJ
Protein
3.9 g
Tuk
1.1 g
Sacharidy
624 g
Vláknina
23.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
19.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty