Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
- 40 g lemon juice
- 100 g water
- 500 g white sugar
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 10224.4 kJ / 2443.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 624 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 23.8 g
- Sodík
- 19.8 mg
Alternativní recepty
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Classic trifle
4h
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Tarte tatin
2 Std.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2óra 25p
Edna's lemon curd teacake
40min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Herb and garlic dip
5 min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Almond shortbread biscuits
2h 10min