Pear and ginger paste
TM31 TM5 TM6

Pear and ginger paste

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
  • 40 g lemon juice
  • 100 g water
  • 500 g white sugar

Nutriční hodnoty
na 800 g
Kalorie
10224.4 kJ / 2443.7 kcal
Protein
3.9 g
Sacharidy
624 g
Tuk
1.1 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
23.8 g
Sodík
19.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty