Zařízení & příslušenství
Pear and ginger paste
Příprava 10min.
Celkový 26hod. 25min.
800 g
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 800 g
Sodík
19.8 mg
Protein
3.9 g
Kalorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
23.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
624 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26hod. 30min.
Mini lemon curd tarts
2hod. 20min.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1hod.
Spiralized sweet potato curry rosti
30min.
Chocolate and chilli tart
25hod.
The best ricotta gnocchi
3hod. 45min.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24hod. 30min.
Carrot top pesto
15min.
Lemon curd
20min.
Feijoa chutney
1hod. 15min.
Black garlic and onion jam
55min.
Fondant au chocolate
50min.