Zařízení & příslušenství
Brinjal (eggplant pickle)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
1010 g
Suroviny
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1010 g
Sodík
9237.1 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
7423 kJ /
1767 kcal
Tuk
136.4 g
Vláknina
20.2 g
Nasycený tuk
16 g
Sacharidy
126.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Durban naan
1hod. 45min.
Savoury herb baked ricotta
2hod. 40min.
Spicy peach and mango chutney
45min.
Spiced Moroccan lentil soup
40min.
Za'atar seasoning
5min.
Tandoori paste
5min.
Spiced tomato chutney
30min.
Garam masala powder
5min.
Red onion relish
50min.
Orange and almond cake
2hod. 20min.
Sundried tomato hommus with crackers
1hod. 15min.
Citrus marmalade
2hod. 20min.