剝皮辣椒炒筊白筍

剝皮辣椒炒筊白筍

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份

Suroviny

  • 青蔥 約2支
    45 克
  • 10 克
  • 新鮮筊白筍 削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
    160 克
  • 新鮮黑木耳 剝小塊
    65 克
  • 剝皮辣椒 切段
    4 支
  • ¼ 茶匙
  • 15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 157.7 mg
Protein 3.7 g
Kalorie 418.3 kJ / 100 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 13.3 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 19.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...