Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 克 青蔥 ,約2支
- 10 克 油
- 160 克 新鮮筊白筍 ,削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
- 65 克 新鮮黑木耳 ,剝小塊
- 4 支 剝皮辣椒 ,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 418.3 kJ / 100 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 157.7 mg