Zařízení & příslušenství
剝皮辣椒炒筊白筍
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
青蔥 約2支45 克
-
油10 克
-
新鮮筊白筍 削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)160 克
-
新鮮黑木耳 剝小塊65 克
-
剝皮辣椒 切段4 支
-
鹽¼ 茶匙
-
水15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
157.7 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
418.3 kJ /
100 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
13.3 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食潮流
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan