蓮藕煎餅
TM6 TM5 TM31

蓮藕煎餅

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 水
  • 170 克 蓮藕 ,去皮,切片
  • 1 茶匙 蓮藕粉
  • 1 小撮 鹽
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 20 克 青蔥 ,切蔥花
  • 1 茶匙 芝麻葉 (韓國芝麻葉),切碎 (volitelně)
    nebo 1 茶匙 紫蘇葉 ,切碎 (volitelně)
  • 16 片 蓮藕 ,去皮,切片,約0.3 公分
  • 1 大匙 油

Nutriční hodnoty
na 8 片
Kalorie
1252.2 kJ / 299.3 kcal
Protein
6.3 g
Sacharidy
41.6 g
Tuk
14.3 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
11.3 g
Sodík
254.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty