蓮藕煎餅

蓮藕煎餅

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 片

Suroviny

  • 400 克
  • 蓮藕 去皮,切片
    170 克
  • 蓮藕粉
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 切蔥花
    20 克
  • 芝麻葉 (volitelně) (韓國芝麻葉),切碎
    1 茶匙
    1 茶匙 紫蘇葉, ,切碎
  • 蓮藕 去皮,切片,約0.3 公分
    16 片
  • 1 大匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 8 片

Sodík 254.8 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 1252.2 kJ / 299.3 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 11.3 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 41.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...