
Zařízení & příslušenství
Halloweenské náhrobky
Příprava 40min
Celkový 1hod. 15min
50 kusů
Suroviny
-
vody20 gramů
-
crème fraîche120 gramů
-
žloutky2
-
čerstvého droždí10 gramů
-
cukru½ čajové lžičky
-
hladké mouky300 gramů
-
másla pokojové teploty na kousky125 gramů
-
červené papriky1 čajová lžička
-
mletého kajenského pepře2 čajové lžičky
-
soli1 čajová lžička
-
vejce1
-
vody1 čajová lžička
-
máku2 - 3 čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
53 kcal /
224 kJ
Protein
1 g
Tuk
4 g
Sacharidy
5 g
Nasycený tuk
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Halloween
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1hod. 10min
Banány v čokoládě
1hod.
Chlupatá kokosová monstra
9hod. 30min
Dýňový lektvar
25min
Zeleninovo-sýrové fondue
30min
Kuličky pink kiss
1hod. 20min
Klobásové mumie
1hod. 10min
Špízy s kuřecími kuličkami s rýží
1hod. 25min
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Čokoládové muffiny
35min