Zařízení & příslušenství
Halloweenské náhrobky
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
50 kusů
Suroviny
-
20 gramů vody
-
120 gramů crème fraîche
-
2 žloutky
-
10 gramů čerstvého droždí
-
½ čajové lžičky cukru
-
300 gramů hladké mouky
-
125 gramů másla pokojové teploty na kousky
-
1 čajová lžička červené papriky
-
2 čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce
-
1 čajová lžička vody
-
2 - 3 čajové lžičky černých sezamových semínek2 - 3 čajové lžičky máku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
1 g
Kalorie
224 kJ /
53 kcal
Tuk
4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Halloween
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Brokolicové muffiny se slaninou a ementálem
45min.
Chlupatá kokosová monstra
9hod. 30min.
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min.
Pink velvet dort
7hod. 20min.
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20min.
Bramborový salát s dresinkem Green Goddess
45min.
Slaný koláč s batáty a chorizem
3hod.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30min.
Neapolská pizza
9hod.
Černobílé cukroví
2hod. 15min.