Zařízení & příslušenství
Halloweenské náhrobky
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
50 kusů
Suroviny
-
20 gramů vody
-
120 gramů crème fraîche
-
2 žloutky
-
10 gramů čerstvého droždí
-
½ čajové lžičky cukru
-
300 gramů hladké mouky
-
125 gramů másla pokojové teploty na kousky
-
1 čajová lžička červené papriky
-
2 čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce
-
1 čajová lžička vody
-
2 - 3 čajové lžičky černých sezamových semínek2 - 3 čajové lžičky máku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
1 g
Kalorie
224 kJ /
53 kcal
Tuk
4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Halloween
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
9hod.
Restovaný ananas (400 gramů)
20min.
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Žádné hodnocení
Toustové rolky s arašídovým máslem a restovanými jablky
25min.
Dort k 10. výročí Cookidoo
2hod.
Arašídové cookies s cizrnou a čokoládou
35min.
Tres leches (třímlékový dort)
2hod.
Char siu marináda
10min.
Trojité čokoládové muffiny
50min.
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1hod.
Cake pops
3hod.
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min.