Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 700 gramů brambor, na čtvrtky, ve slupce
- 20 gramů čerstvého křenu
- 2 jablka, větší, oloupaná, na kousky
- 250 gramů červené řepy, možno i salát
- 130 gramů cibule
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky černého pepře, mletého
- 3 - 4 polévkové lžíce octa
- 4 polévkové lžíce oleje
- 150 gramů crème fraîche
- 150 gramů bílého jogurtu
- pažitka, čerstvá, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1968 kJ / 470 kcal
- Protein
- 8.75 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 27.35 g
- Vláknina
- 7.075 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát z červeného zelí s kuřetem
40 Min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Špenátový dip
15 min
Cukroví s rybízovým puntíkem
1 Std. 40 Min
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Cizrnová pomazánka
3min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3h 50min
Šnečci s kysaným zelím
1 Std. 45 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min