Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s červenou řepou
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
-
700 gramů brambor na čtvrtky, ve slupce
-
20 gramů čerstvého křenu
-
2 jablka větší, oloupaná, na kousky
-
250 gramů červené řepy možno i salát
-
130 gramů cibule
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky černého pepře, mletého
-
3 - 4 polévkové lžíce octa
-
4 polévkové lžíce oleje
-
150 gramů crème fraîche
-
150 gramů bílého jogurtu
-
pažitka, čerstvá na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8.75 g
Kalorie
1968 kJ /
470 kcal
Tuk
27.35 g
Vláknina
7.075 g
Sacharidy
47.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min.
Lilková pomazánka
50min.
Plněné kapustové listy s rajčaty
40min.
Bob čorba
13hod. 15min.
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min.
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1hod. 35min.
Krevetové lupínky
45min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Koláč s dýní a sušenou šunkou
2hod. 5min.
Mexické fazole s krustou z polenty
1hod.
Zapečená dýně s čedarem
45min.