Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s červenou řepou
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
-
700 gramů brambor na čtvrtky, ve slupce
-
20 gramů čerstvého křenu
-
2 jablka větší, oloupaná, na kousky
-
250 gramů červené řepy možno i salát
-
130 gramů cibule
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky černého pepře, mletého
-
3 - 4 polévkové lžíce octa
-
4 polévkové lžíce oleje
-
150 gramů crème fraîche
-
150 gramů bílého jogurtu
-
pažitka, čerstvá na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8.75 g
Kalorie
1968 kJ /
470 kcal
Tuk
27.35 g
Vláknina
7.075 g
Sacharidy
47.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketové bábovičky
50min.
Zeleninová bábovka
1hod. 45min.
Hrachovo cizrnové toasty
10min.
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min.
Cuketovo-cizrnové placičky
8hod. 20min.
Avokádovo-hráškový hummus
30min.
Bramboráky se zelím a slaninou
20min.
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Fazolové pyré
15min.