Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 700 gramů brambor, na čtvrtky, ve slupce
- 20 gramů čerstvého křenu
- 2 jablka, větší, oloupaná, na kousky
- 250 gramů červené řepy, možno i salát
- 130 gramů cibule
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky černého pepře, mletého
- 3 - 4 polévkové lžíce octa
- 4 polévkové lžíce oleje
- 150 gramů crème fraîche
- 150 gramů bílého jogurtu
- pažitka, čerstvá, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1968 kJ / 470 kcal
- Protein
- 8.75 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 27.35 g
- Vláknina
- 7.075 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jablečné placičky (bez laktózy)
30min
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 godz. 30 min
Bylinkový koláč
1 godz.
Sicilské purpetti fúze
1 godz.
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Kokosovo-mandlové sušenky
25min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min
Pomazánka z lilku
45min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1h 45min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45min