
Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s červenou řepou
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
vody500 gramů
-
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1
-
brambor na čtvrtky, ve slupce700 gramů
-
čerstvého křenu20 gramů
-
jablka větší, oloupaná, na kousky2
-
červené řepy možno i salát250 gramů
-
cibule130 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
černého pepře, mletého2 špetky
-
octa3 - 4 polévkové lžíce
-
oleje4 polévkové lžíce
-
crème fraîche150 gramů
-
bílého jogurtu150 gramů
-
pažitka, čerstvá na posypání
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
470 kcal /
1968 kJ
Protein
8.75 g
Tuk
27.35 g
Sacharidy
47.2 g
Vláknina
7.075 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Štědrý den
11 recept
Česká republika
Česká republika