Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 60 gramů jarní cibulky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužy česneku
- 50 gramů másla
- 400 gramů brambor, na kousky
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kostka drůbežího bujónu - 170 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 polévková lžíce tabaska
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Špenátová polévka se smetanou
40min