
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů rybího filé rozmrazeného, na kousky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce na kousky
- 200 gramů pórku na kolečka
- 20 gramů olivového oleje
- 700 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli plus extra na dochucení
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
- 50 gramů čínských nudlí nebo drobných těstovin
- 100 gramů smetany
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 204 kcal / 854 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Mexický rozmarýnový punč
10min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1hod. 40min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min
Huspenina
2hod. 25min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min
Minestrone
45min