
Zařízení & příslušenství
Rybí polévka se zeleninou
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
rybího filé rozmrazeného, na kousky200 gramů
-
citrónové šťávy1 polévková lžíce
-
česneku1 stroužek
-
sterilovaných rajčat v plechovce na kousky300 gramů
-
pórku na kolečka200 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
vody700 gramů
-
zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)2 kostky
-
soli plus extra na dochucení1 čajová lžička
-
černého pepře, mletého plus extra na dochucení¼ čajové lžičky
-
čínských nudlí nebo drobných těstovin50 gramů
-
smetany100 gramů
-
směsi bylin, čerstvých např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)4 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
204 kcal /
854 kJ
Protein
12.5 g
Tuk
9.7 g
Sacharidy
15.8 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Menu pro každý den
75 recept
Česká republika
Česká republika