Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů rybího filé, rozmrazeného, na kousky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce, na kousky
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 20 gramů olivového oleje
- 700 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli, plus extra na dochucení
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
- 50 gramů čínských nudlí, nebo drobných těstovin
- 100 gramů smetany
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chlebová pivní polévka
30min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Černé rizoto s chobotnicí
1h 15min
Lišková polévka
1h 40 min
Rybí polévka s pórkem
35min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Thajská polévka s krevetami
30min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Dršťková polévka
1h
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min