Zařízení & příslušenství
Rybí polévka se zeleninou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů rybího filé rozmrazeného, na kousky
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 stroužek česneku
-
300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce na kousky
-
200 gramů pórku na kolečka
-
20 gramů olivového oleje
-
700 gramů vody
-
2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička soli plus extra na dochucení
-
¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
-
50 gramů čínských nudlí nebo drobných těstovin
-
100 gramů smetany
-
4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12.5 g
Kalorie
854 kJ /
204 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rybí polévka s pórkem
35min.
Pohárky s překvapením
2hod. 15min.
Polévka ze zrajícího sýru
25min.
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min.
Chlebová polévka
25min.
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min.
Krémová polévka z rukoly
30min.
Lišková polévka
1hod. 40min.
Zabijačková černá polévka
35min.
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min.
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.