Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů rybího filé, rozmrazeného, na kousky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce, na kousky
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 20 gramů olivového oleje
- 700 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli, plus extra na dochucení
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
- 50 gramů čínských nudlí, nebo drobných těstovin
- 100 gramů smetany
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 Min
Chléb expres
45 Min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Listový salát s jablky a čedarem
25min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1 Std.
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Žádné hodnocení
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 Min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Polévka oranžová z dýně
35 Min