Zařízení & příslušenství
Rybí polévka se zeleninou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů rybího filé rozmrazeného, na kousky
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 stroužek česneku
-
300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce na kousky
-
200 gramů pórku na kolečka
-
20 gramů olivového oleje
-
700 gramů vody
-
2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička soli plus extra na dochucení
-
¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
-
50 gramů čínských nudlí nebo drobných těstovin
-
100 gramů smetany
-
4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12.5 g
Kalorie
854 kJ /
204 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min.
Bramborový salát s červenou řepou
40min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Krémová polévka z rukoly
30min.
Avokádová krémová polévka
15min.
Rybí polévka s pórkem
35min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Štědrovečerní rybí polévka
50min.
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min.
Krém Saint-Germain
50min.
Dršťková polévka
1hod.