Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g grão de trigo
- 100 g avelã
- 5 - 6 g fermento de padeiro seco
- 100 g farinha de espelta
- 2 c. chá de sal
- 50 g sementes de papoila
- 100 g flocos de aveia grossos
- 50 g sementes de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 frasco de
- Kalorie
- 12158.2 kJ / 2905.9 kcal
- Protein
- 90.9 g
- Sacharidy
- 415.6 g
- Tuk
- 117.1 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 83 g
- Sodík
- 5066.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1 Std.
Rolos primavera com legumes - TM6
1 Std.
Fermento para bolos sem glúten
5 min
Pão chalá vegan
2 godz. 30 min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de batata sem glúten
2 godz. 30 min
Sopa rápida de caril de frango e couve-de-bruxelas e pãezinhos
45 Min
Pão de batata
2h 10 min
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Pão integral com tomilho-limão
2 Std. 35 Min
Pão rápido
1 Std.