Curry rouge de canard

Curry rouge de canard

3.5 2 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de vermicelles de riz
  • 20 g d'huile végétale
  • 200 g d'oignons
  • 1 piment rouge frais et un peu pour la garniture
  • 80 - 90 g de pâte de curry rouge (voir « Conseil(s) »)
  • 150 g de poireau
  • 150 g de chair de potiron
  • 50 g champignon shiitaké frais
  • 600 g d'eau
  • 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 200 g d'huile de friture
  • 250 g de lait de coco
  • 2 magrets de canard avec la peau
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • fleur comestible (volitelně)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1086.3 mg
Protein 24.3 g
Kalorie 1905.4 kJ / 455.4 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 41.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...