Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de vermicelles de riz
- 20 g d'huile végétale
- 200 g d'oignons
- 1 piment rouge frais, et un peu pour la garniture
- 80 - 90 g de pâte de curry rouge, (voir « Conseil(s) »)
- 150 g de poireau
- 150 g de chair de potiron
- 50 g champignon shiitaké frais
- 600 g d'eau
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 200 g d'huile de friture
- 250 g de lait de coco
- 2 magrets de canard avec la peau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- fleur comestible
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1905.4 kJ / 455.4 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1086.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Côtelettes de porc à la coréenne, riz épicé et bok choy vapeur
1h 5min
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Ravioli au porc haché et bouillon
40min
Bœuf sauté aux légumes croquants
50min
Crème glacée citrouille-lanterne
Žádné hodnocení
Soupe won ton
40min
Bol repas tex-mex
50min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Bouillon de bœuf, légumes et nouilles udon
45min
Bœuf lok lak et riz sauté à la tomate
1h 45min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45min