
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de vermicelles de riz
- 20 g d'huile végétale
- 200 g d'oignons
- 1 piment rouge frais et un peu pour la garniture
- 80 - 90 g de pâte de curry rouge (voir « Conseil(s) »)
- 150 g de poireau
- 150 g de chair de potiron
- 50 g champignon shiitaké frais
- 600 g d'eau
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 200 g d'huile de friture
- 250 g de lait de coco
- 2 magrets de canard avec la peau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- fleur comestible (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 455.4 kcal / 1905.4 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Sodík
- 1086.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chantilly
5min
Salade de chou-fleur, feta et sésame noir
5min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Poulet à la vanille
1hod. 45min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45min
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
30min
Bar à la portugaise
2hod.
Osso-buco et boulgour
1hod. 5min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min