Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1096.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne de blanquette
2 Std. 40 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Fondant au chocolat
40 min
Purée mousseline
40 min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50min
Risotto aux champignons
30 min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30 min
Sauce au poivre
25min
Couscous de poissons et de fruits de mer au safran
1h 25min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Sauce aux champignons
30 min