Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes

Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes

4.4 84 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 670 g d'eau
  • 300 g de champignons de Paris frais coupés en 4
  • 50 g d'huile d'olive
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 320 g de riz spécial risotto de type carnaroli
  • 100 g vin blanc
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 5 g de sel
  • 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
  • 50 g de beurre en cubes
  • 50 g de parmesan râpé
  • 2 c. à café de persil frais (volitelně) finement haché
  • 2 c. à café de basilic frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1096.3 mg
Protein 23 g
Kalorie 2658.7 kJ / 635.5 kcal
Tuk 27.2 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 11.2 g
Sacharidy 69.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...