Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1096.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à pizza
1h
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 Min
Pesto de courgette, pâtes et poisson vapeur
35 Min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45min
Risotto aux champignons
30 Min
Risotto
30 Min
Muffins salés mozza, aubergine et lardons
45min
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 Min
Omelette au cheddar à la truffe
30 Min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Risotto aux moules et chorizo
50 Min