Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1096.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de potimarron
35min
Purée mousseline
40 min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Brandade de merlan à la moutarde
1 godz. 15 min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1 godz.
Soupe de chou-fleur au parmesan, filet mignon sauce à la poire et légumes vapeur
1 godz. 30 min
Risotto
30 min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35min
Sorbet au melon
10 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40 min