Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 170 - 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 9 mg
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des oignons
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min