Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g d'huile végétale
nebo 15 g d'huile d'olive -
150
g de lardons
nebo 150 g de lardons fumés - 150 g d'oignon jaune, coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 3406 kJ / 814.1 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 74.7 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 999 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15 Min
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min
Faire sauter du chorizo
10 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler des oignons
20 Min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min