Zařízení & příslušenství
Rissoler lardons et oignons
Příprava 5min.
Celkový 15min.
300 g
Suroviny
-
15 g d'huile d'olive15 g d'huile végétale
-
150 g de lardons fumés150 g de lardon
-
150 g d'oignon jaune coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 300 g
Sodík
999 mg
Protein
20.6 g
Kalorie
3406 kJ /
814.1 kcal
Tuk
74.7 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
22.1 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mix and Match II
20 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Faire rissoler des pommes
15min.
Faire sauter des poivrons
25min.
Rissoler 300 g de champignons frais
25min.
Rissoler 200 g de courgettes
20min.
Faire sauter 200 g de poivrons
20min.
Rissoler lardons et champignons
20min.
Rissoler 200 g de poireaux
20min.
Rissoler 350 g d'échalotes
25min.
Rissoler des échalotes
20min.
Dorer 200 g d'oignons
25min.
Rissoler 300 g d'oignons
20min.
Rissoler des oignons
20min.