
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g d'huile végétale
nebo 15 g d'huile d'olive -
150
g de lardons
nebo 150 g de lardons fumés - 150 g d'oignon jaune coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 814.1 kcal / 3406 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 74.7 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Sodík
- 999 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler des échalotes
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des oignons
20min