Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, entiers, coupés en quatre ou en rondelles
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 334.7 kJ / 80 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 8 mg
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Rissoler des échalotes
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min