Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sos Tahini
- 40 g semințe de pin, crude
- ulei de măsline, pentru prăjit
- 2 căței de usturoi
- 120 g tahini (vezi recomandări)
- 50 g zeamă de lămâie
- 150 g apă caldă
- ¼ linguriță pudră de chilli
- ½ - 1 linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper, proaspăt măcinat
Pește gătit la aburi
- 1 lingură ulei de măsline
- 600 - 700 g biban, fileuri fără piele (aprox. 4 fileuri)
- 1 lingură zeamă de lămâie
- sare de mare, pentru asezonat
- piper, proaspăt măcinat, pentru asezonat
- 500 g apă
- 2 fire pătrunjel verde, doar frunzele, tocate grosier, pentru ornat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1930.1 kJ / 459.6 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 30.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 768.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1 godz. 15 min
Humus de vară
35 Min
Salsa verde
10 min
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Žádné hodnocení
Ravioli cu spanac și ricotta
1hod. 30min
Gnocchi în sos de dovleac, salată de varză kale și năut și chec cu fructe deshidratate
Žádné hodnocení
Ravioli negre cu biban de mare
Žádné hodnocení
Unt cu VEGEMITE® și brânză
Žádné hodnocení
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Žádné hodnocení
Ravioli cu ricotta și sos de vinete
1 godz. 40 min
Gyoza cu porc și sos cu soia
Žádné hodnocení
Tapenade
10 min