Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 230 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 180 g di latte
- 100 g di zucchero
- 200 g di farina multicereali
- 230 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di arachidi
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 pizzico di sale
Crema allo yogurt
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 125 g di yogurt alla vaniglia o bianco cremoso
Terminare la preparazione
- 200 g di confettura di lamponi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Girelle bicolore
3 Std.
Plumcake ripieni al gianduia
50 Min
Marsigliesi
1h
Tartufi con cuore al cocco
6 Std. 50 Min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Trancetti al latte
6 Std. 30 Min
Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo
1 Std. 10 Min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2 Std.