
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova (da 60 g)
- 3 tuorli
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di fecola di patate
Budino alla vaniglia
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 70 g di amido di mais (maizena)
- 500 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi
Crema al burro
- 400 g di zucchero a velo
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- 250 g di confettura di lamponi
- lamponi freschi a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 587 kcal / 2456 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 22.9 g
- Sacharidy
- 89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondente di marshmallows
25hod. 25min
Torta Saint Honoré all'italiana
22hod.
Glassa al burro
10min
Glassa di zucchero
10min
Cream tart
4hod.
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2hod. 30min
Pain aux raisins
4hod. 30min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1hod.
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23hod.
Torta foresta nera
3hod.
Sacher Torte
2hod. 30min
Torta Sacher
3hod. 30min