Zařízení & příslušenství
Boulangère potatoes
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
10 portions
Suroviny
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
79.8 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
623 kJ /
148.9 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
24.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Maple pecan ice cream
26hod. 30min.
Toad in the hole
25hod. 25min.
Browned beef mince
20min.
Turkish borek with cacik
1hod.
Curried sausages
40min.
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1hod.
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1hod. 10min.
Beef stock paste
3hod.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min.
Filo chicken pie
45min.
Lemonade scones
25min.