![Boulangère potatoes Boulangère potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49636ab8ff1baa14e2f4d946a3c58d02/Derivates/3e85cd01914840b7ae7ff6ab75be100670d4e51e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 79.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1u.
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Waffle cones
35 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3u. 10min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min