Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 79.8 mg
Alternativní recepty
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Chinese-style chicken
25min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min