Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
TM6 TM5

Vegetable bake (Thermomix® Cutter)

4.8 (19 hodnocení)

Suroviny

Topping

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
  • 300 g carrots, peeled and trimmed
  • 2 zucchini, trimmed
  • 1 onion, cut into halves vertically
  • 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 50 g water
  • 180 g pouring (whipping) cream
  • fresh basil leaves, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1055.5 kJ / 252.3 kcal
Protein
9.9 g
Sacharidy
27 g
Tuk
12.5 g
Nasycený tuk
7.6 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
441.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty