Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pain de Gênes
- 250 g de beurre demi-sel mou, en morceaux, et un peu pour le moule
- 300 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes en poudre
- 6 œufs
- 80 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 10 g de Grand Marnier®
La crème au chocolat
- 300 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
Le nid en chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 7 œufs de Pâques en chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2976 kJ / 716 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Opéra
24h
Bûche express au praliné
45min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Gâteau tout chocolat
5u. 45min
Bûche de Noël à la fève tonka
3 Std.
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Gâteau au chocolat léger
3h 15min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min
Gâteau de Pâques
13 godz.
Croquant au chocolat
16h 20 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min