Kompatibilní verze
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon, coupés en deux
- 5 brins de coriandre fraîche
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de filet de cabillaud, sans peau et en morceaux
- 5 pincées de sel
- 5 pincées de poivre moulu
- 8 feuilles de brick
-
200
g de cheddar affiné, au piment d'Espelette
nebo 200 g de cheddar affiné, fumé - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 398.1 kJ / 95.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 123.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 Min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Nouilles soba aux légumes et crevettes
40 Min
Saumon en croûte d'amandes et pappardelle aux asperges
35 Min
Nage de saint-jacques et gambas
1 Std.
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1 Std.
Brioche suisse béchamel-saumon
2 Std.
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45 min
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
35 Min
Crevettes à l'ail, tomate et feta
25min
Samoussas au fromage
30 min
Chili de bœuf cétogène
3h 10min