Kompatibilní verze
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon, coupés en deux
- 5 brins de coriandre fraîche
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de filet de cabillaud, sans peau et en morceaux
- 5 pincées de sel
- 5 pincées de poivre moulu
- 8 feuilles de brick
-
200
g de cheddar affiné, au piment d'Espelette
nebo 200 g de cheddar affiné, fumé - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 398.1 kJ / 95.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 123.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20 min
Galette de ratatouille
1 Std. 30 Min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 Min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1h 25 min
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Rosbif, sauce aux champignons et au foie gras
1 Std. 40 Min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Croque-monsieur au saumon
2 Std. 15 Min