Kompatibilní verze
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon, coupés en deux
- 5 brins de coriandre fraîche
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de filet de cabillaud, sans peau et en morceaux
- 5 pincées de sel
- 5 pincées de poivre moulu
- 8 feuilles de brick
-
200
g de cheddar affiné, au piment d'Espelette
nebo 200 g de cheddar affiné, fumé - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 398.1 kJ / 95.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 123.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3h 15min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 min
Sablés façon mendiants aux fruits secs
1h
Brochettes chich taouk et pommes de terre épicées
2 godz. 20 min
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35 min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 min
Forêts-Noires individuelles
1h 40min
Miniclafoutis de légumes
45 min
Roulés de saumon et de courgette
25 min
Brochettes de dinde marinées et caramélisées au pamplemousse
55 min
Crumble d'endives au roquefort
1h 5min
Aubergines roulées à la ricotta
1 godz. 30 min