Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 4 g de levure boulangère sèche (1/5 sachet)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 400 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 25 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème fraîche épaisse
- 3 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de chèvre en bûche
- 20 g de gruyère, râpé
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895.5 kJ / 453.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 555.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Flammekueche aux graines de lin avec saumon, champignons et salade de roquette
40 Min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Croque monsieur à la tomate
1h
Flammekueche aux lardons et champignons
30 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 godz. 40 min
Frittata au chorizo
50min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Tarte au saint-nectaire
50min
Tourte au camembert
3h