Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 帕玛森奶酪 ,切约3厘米块
- 1000 克 红薯 ,约6小个
- 1000 克 水
- 220 克 洋葱 ,切约4厘米片
- 200 克 青椒 ,切约4厘米片
- 250 克 红甜椒 ,切约4厘米片
- 300 克 西葫芦 ,切约4厘米片
- 70 克 橄榄油
- 600 克 罐头番茄碎
- 9 - 11 克 盐
- 5 - 6 小撮 黑胡椒粉
- 500 克 干意大利面 ,如 conchiglie 或 canneloni
- 220 克 盐浸金枪鱼罐
- 40 克 无盐黄油
- 500 克 牛奶
- 40 克 面粉
- 1 - 2 小撮 豆蔻粉
- 600 克 绿叶生菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1898.3 kJ / 453.7 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 720.2 mg