Zařízení & příslušenství
减脂咖喱牛肉蔬菜
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
牛腱肉 切块350 克
-
洋葱 切块100 克
-
水500 克
-
日式咖喱块30 克
-
姜黄粉5 克
-
刀豆 切段120 克
-
西兰花 切块120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
913.2 mg
Protein
21.4 g
Kalorie
843 kJ /
201.5 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻食家常菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína