减脂咖喱牛肉蔬菜

减脂咖喱牛肉蔬菜

3.3 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 牛腱肉 切块
    350 克
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 500 克
  • 日式咖喱块
    30 克
  • 姜黄粉
    5 克
  • 刀豆 切段
    120 克
  • 西兰花 切块
    120 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 913.2 mg
Protein 21.4 g
Kalorie 843 kJ / 201.5 kcal
Tuk 8.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...