Zařízení & příslušenství
牛肉炒韭菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
牛肉丝200 克
-
韭菜 切段300 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
糖 约¼茶匙1 - 2 克
-
生抽10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
422.4 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
557.4 kJ /
133.2 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína