牛肉炒韭菜

牛肉炒韭菜

4.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 牛肉丝
    200 克
  • 韭菜 切段
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 约¼茶匙
    1 - 2 克
  • 生抽
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 422.4 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 557.4 kJ / 133.2 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...