Zařízení & příslušenství
仔姜牛肉丝
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
牛里脊 切丝250 克
-
剁椒1 茶匙
-
料酒 (约1汤匙)15 克
-
菜籽油30 克
-
新鲜小米椒2 根
-
蒜头2 瓣
-
辣豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱10 克
-
泡姜 切丝水里浸泡10分钟沥干120 克
-
新鲜青辣椒 切丝30 克
-
糖 (约2茶匙)10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1152.5 mg
Protein
28.8 g
Kalorie
1413 kJ /
338 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepty/-ů
Čína
Čína