仔姜牛肉丝

仔姜牛肉丝

4.3 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切丝
    250 克
  • 剁椒
    1 茶匙
  • 料酒 (约1汤匙)
    15 克
  • 菜籽油
    30 克
  • 新鲜小米椒
    2 根
  • 蒜头
    2 瓣
  • 辣豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱
    10 克
  • 泡姜 切丝水里浸泡10分钟沥干
    120 克
  • 新鲜青辣椒 切丝
    30 克
  • (约2茶匙)
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1152.5 mg
Protein 28.8 g
Kalorie 1413 kJ / 338 kcal
Tuk 19.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 12.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...