仔姜牛肉丝
TM6 TM5

仔姜牛肉丝

4.3 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 牛里脊 ,切丝
  • 1 茶匙 剁椒
  • 15 克 料酒 (约1汤匙)
  • 30 克 菜籽油
  • 2 根 新鲜小米椒
  • 2 瓣 蒜头
  • 10 克 辣豆瓣酱 ,选用郫县豆瓣酱
  • 120 克 泡姜 ,切丝水里浸泡10分钟沥干
  • 30 克 新鲜青辣椒 ,切丝
  • 10 克 糖 (约2茶匙)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1413 kJ / 338 kcal
Protein
28.8 g
Sacharidy
12.1 g
Tuk
19.5 g
Nasycený tuk
2.5 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
1152.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty