Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g pflanzliches Öl
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 250 g Champignons, frisch, geachtelt oder geviertelt
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 950 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen (volitelně)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 800 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 Min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 Min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1 Std. 15 Min
Lauch-Käsewähe
1 Std. 5 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Minestrone mit Kichererbsen
40 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Quiche Lorraine-Baguettes
40 Min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35 Min
Linsen-Tomateneintopf
1 Std. 30 Min