
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Karotten in Stücken (2-3 cm)
- 30 g pflanzliches Öl
- 150 g Zwiebeln geachtelt
- 250 g Champignons, frisch geachtelt oder geviertelt
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 950 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen (volitelně)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 800 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (1 cm)
- 25 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 3 Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 403 kcal / 1687 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Korma
55min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35min
Linsen- und Bohnensuppe
40min
Spaghetti Haselnuss-Bolognese
30min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1hod. 15min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min
Linsen-Tomateneintopf
1hod. 30min
Spätzli mit Wirz & Schinken
35min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1hod.