Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Oregano (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 500 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Maisstärke
- 200 g Wasser
- 150 g Vollrahm
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 600 g Kartoffel-Gnocchi, frisch
- 1 Bio-Zitrone, ½ abgeriebene Schale
- 2 Zweigchen Oregano, Blätter abgezupft
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 598 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Lauch-Käsewähe
1h 5 min
Risotto Cinque P
30 min
Käse - Gipfeli
40min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Hörnliauflauf
50min
Gemüsewähe (TM6)
25min
Älpler-Gratin
50min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Vegetarische Carbonara
30 min