![Gnocchi-Gratin mit Lauch Gnocchi-Gratin mit Lauch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c960ff2b-57be-465a-967b-d52cf78b2160/Derivates/020125a4-366f-408c-ab6b-5147d4a4f085.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Oregano (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 500 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Maisstärke
- 200 g Wasser
- 150 g Vollrahm
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 600 g Kartoffel-Gnocchi, frisch
- 1 Bio-Zitrone, ½ abgeriebene Schale
- 2 Zweigchen Oregano, Blätter abgezupft
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 598 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Risotto Cinque P
30min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Vegetarische Carbonara
30min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Gemüsewähe (TM6)
25 Min
Lauch-Penne-Pot
30min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Hörnliauflauf
50 Min