Reis mit Lachs und Champignons

3.7 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Peperoni, gemischt in Stücken (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Champignons, frisch geviertelt
    100 g
    100 g Kräuterseitlinge, geviertelt
  • geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
    100 g
  • Fischbouillon-Würfel (für 0.5 l)
    1
    2 geh. TL Gemüsebouillon Paste
  • Paprikapulver, geräuchert, gemahlen (volitelně)
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Wasser
    400 g
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
    200 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücke (2-3 cm)
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 631.3 mg
Protein 17.6 g
Kalorie 1568.5 kJ / 374.9 kcal
Tuk 13.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 43.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...