Zařízení & příslušenství
迷迭香培根麵包棒
Příprava 30min.
Celkový 13hod.
40 個
Suroviny
-
橄欖油 多備一些刷油用180 克
-
新鮮迷迭香 取葉子1 大匙
-
乾酵母粉1 茶匙
-
水250 克
-
裸麥麵粉70 克
-
高筋麵粉 可多備一些撒粉用430 克
-
鹽1 茶匙
-
培根片 切小片(約0.5公分)100 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
2 g
Kalorie
394 kJ /
94 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
9.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pepe義大利廚房
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan