Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Garen
- Salz zum Garen und etwas mehr zum Würzen
- 2 Eier
- 140 g Mehl
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Msp. Backpulver
- 500 g Quark, 20% Fett, abgetropft
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Zucker
- 40 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 726 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1108 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35min
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1 Std. 15 Min
Spätzlesuppe
3hod. 45min
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1 Std. 15 Min
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1h 10min
Hähnchen-Curry-Nudelnester
1 godz.
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2 Std. 15 Min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30min
Buchteln mit Pflaumenkompott
1h 45min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30min
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1h 20min