Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Garen
- Salz zum Garen und etwas mehr zum Würzen
- 2 Eier
- 140 g Mehl
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Msp. Backpulver
- 500 g Quark, 20% Fett, abgetropft
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Zucker
- 40 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 726 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1108 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzwurzel-Auflauf
1h 25min
Grießschnitten mit Heidelbeer-Kompott
2h
Erdbeer-Scones
40 min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1h
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2h 25min
Weiße Chai-Trinkschokolade
20 min
Apfel-Quark-Puffer
45 min
Karamell-Kaiserschmarrn
1h
Buttermilch-Waffeln mit Zitrusschmand
25 min
Einfache Herrentorte
5 Std. 45 Min
Sägespänekuchen
2h
Apfel-Gugelhupf
2h 30min