Torta gianduia (senza glutine)

Torta gianduia (senza glutine)

4.6 19 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
12 fette

Suroviny

  • uova (da 60 g circa)
    4
  • di zucchero
    180 g
  • di cacao amaro in polvere
    40 g
  • di cioccolato a pezzi
    200 g
  • di nocciole tostate
    200 g
  • di burro morbido, a tocchetti
    150 g
  • panna montata (volitelně) a piacere
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 386 kcal / 1615 kJ
Protein 6.7 g
Tuk 29.3 g
Sacharidy 25.5 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 10.6 g
Sodík 63.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...