Torta gianduia (senza glutine)

Torta gianduia (senza glutine)

4.6 25 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 fette

Suroviny

  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 180 g zucchero
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di cioccolato a pezzi
  • 200 g di nocciole tostate
  • 150 g di burro morbido, a tocchetti
  • panna montata (volitelně) a piacere
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 63.8 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1615 kJ / 386 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 10.6 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...