Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 00
- 2 uova, albumi e tuorli separati
- pangrattato q.b.
- timo fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 143.3 mg
Alternativní recepty
Sformatini di agretti
1h
Risotto pere e Castelmagno
35min
Rotolo ai piselli
50min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Patate duchessa (TM6)
1h
Sformato tricolore
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Sformatini patate e porri
55min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Sformatini di patate con cuore filante
40min