Soufflé al Parmigiano Reggiano

Soufflé al Parmigiano Reggiano

4.0 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 80 g di farina tipo 00
  • 2 uova albumi e tuorli separati
  • pangrattato q.b.
  • timo fresco a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 143.3 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 870 kJ / 208 kcal
Tuk 13.3 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 12.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...