Soufflé al Parmigiano Reggiano

Soufflé al Parmigiano Reggiano

4.0 31 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di latte intero
    250 g
  • di burro a pezzi
    40 g
  • di farina tipo 00
    80 g
  • uova albumi e tuorli separati
    2
  • pangrattato q.b.
  • timo fresco a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Protein 10.6 g
Tuk 13.3 g
Sacharidy 12.3 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sodík 143.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...