Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 00
- 2 uova, albumi e tuorli separati
- pangrattato q.b.
- timo fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 143.3 mg
Alternativní recepty
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Flan di zucchine e mozzarella
50 Min
Sformatini patate e porri
55 Min
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min