Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

4.5 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 pezzi

Suroviny

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di latte
  • 3 uova
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e a pezzetti
  • 150 g Emmental a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 514.7 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 925.8 kJ / 221.3 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...