Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de perejil fresco
Salsa
- 70 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite de oliva
- 300 g de almejas frescas, limpias
- 50 g de calamares frescos, limpios y en trozos
- 200 g de camarones frescos, limpios sin cáscara ni cabeza
- 70 g de vino blanco
- 30 g de manteca
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
Pasta
- 750 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 200 g de tallarines
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3133 kJ / 746 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merenguitos de dulce de leche
2 Std.
Panqueques con dulce de leche
1h 15min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
Žádné hodnocení
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 Std.
Crema de zapallito italiano
50min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Hamburguesas de carne
1 Std.
Salsa para pastas: tomate y berenjena
35min
Fajitas de carne
1 Std.
Masa básica de pizza
1 Std.