Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de perejil fresco
Salsa
- 70 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite de oliva
- 300 g de almejas frescas, limpias
- 50 g de calamares frescos, limpios y en trozos
- 200 g de camarones frescos, limpios sin cáscara ni cabeza
- 70 g de vino blanco
- 30 g de manteca
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
Pasta
- 750 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 200 g de tallarines
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3133 kJ / 746 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Cazuela de pollo con papas
40 Min
Brócoli con limón y ajo
20 min
Pudding de banana, nueces y frutilla
10h 5min
Ensalada rápida de brócoli
5 Min
Menú con velouté de verduras, pollo con salsa de mostaza y verduras al vapor
45 min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min
Arroz basmati con verduras y salsa de almendras
1h
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45 min
Empanada de pino al horno
4h
Masa básica de pizza
1h