Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pino de champiñones
- 50 g de vino blanco
- 15 g de maicena
- 400 g de champiñones ostra
- 400 g de champiñones de París
- 400 g de cebolla cortada en cuartos
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 35 g de aceite
- 25 g de mantequilla
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Masa de empanada
- 380 g de leche entera
- 140 g de mantequilla sin sal cortada en trozos medianos
- 35 g de aceite de oliva
- 700 g de harina y algo más para espolvorear
- 2 yemas
- ½ cucharadita de polvos de hornear
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 1 huevo
- 20 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1227 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 36.2 g
- Tuk
- 13.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dobladitas
1 godz. 5 min
Sofrito chileno
20 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
Žádné hodnocení
Brocheta de carne con salsa Currywrust
30min
Ensalada de kanikama y rabanitos
25 min
Mini marraquetas
3h 5min
Crema de porotos negros
13h 10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Empanada de pino al horno
4h
Cebolla caramelizada
45min
Pan amasado
55min
Pastelera de choclo
1h