Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zumo de lima
- 100 g de lubina fresca, sin piel ni espinas en trozos
- 5 limas
Patacones
- 1 plátano macho
- aceite para freír
Leche de tigre
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 trozo de chile rocoto
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de jengibre fresco rallado
- 30 g de apio en trozos
- 500 g de caldo de pescado frío
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Para servir
- ¼ de cebolla roja picada
- 2 cucharadas de granos de maíz dulce fresco
- 4 rodajas de lima
- 4 hojas de cilantro fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 651 kJ / 156 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 482.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ají de gallina
1h 15 min
Choripanes con salsa pebre
2h
Pisco sour
10 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 godz. 50 min
Margarita
10 min
Chupe de locos
1h 20 min
Causa limeña de atún
1h 20 min
Calzones rotos
35 Min
Cóctel pisco sour
10 min
Sopaipillas chilenas
45min
Pebre
20 min