The best ricotta gnocchi

The best ricotta gnocchi

4.6 50 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • ricotta drained
    400 g
  • "00" pasta flour or gluten free flour
    200 g
  • sea salt plus an extra 1-2 pinches
    1 tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • water
    1700 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 891 mg
Protein 23.6 g
Kalorie 1818.3 kJ / 434.6 kcal
Tuk 18.7 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sacharidy 41.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...