Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 891 mg
Alternativní recepty
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1hod. 50min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Cheese and bacon rolls
2h
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Ricotta gnocchi
2h
Walnut and spinach pesto
5 min
Milo® mousse
1h 5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.