
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 434.6 kcal / 1818.3 kJ
- Protein
- 23.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Sodík
- 891 mg
Alternativní recepty
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM6)
10min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1hod. 5min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4hod.
Boulangère potatoes
1hod. 40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7hod. 10min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Sweet potato quiche with prosciutto
1hod. 15min