Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

The best ricotta gnocchi
TM6 TM5 TM31

The best ricotta gnocchi

4.6 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 400 g ricotta, drained
  • 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
  • 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1700 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1818.3 kJ / 434.6 kcal
Protein
23.6 g
Sacharidy
41.8 g
Tuk
18.7 g
Nasycený tuk
11.7 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
891 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty