Rosemary and thyme polenta chips

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 63 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
2 portions

Suroviny

  • olive oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • fresh thyme leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    100 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • butter for frying
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 162.6 mg
Protein 3.7 g
Kalorie 1246.3 kJ / 297.9 kcal
Tuk 13.5 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 40.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...