Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 162.6 mg
Alternativní recepty
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Baba ghanoush
1h
Fennel, freekeh and orange salad
2u. 25min
Basil pesto
10min
Freekeh and broad bean salad
2h 30 min
Ricotta and polenta chips
2h 20 min
Polenta
25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min