Zařízení & příslušenství
Rosemary and thyme polenta chips
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
2 portions
Suroviny
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
162.6 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Tuk
13.5 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
40.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Peanut butter
5min
Focaccia
2h 5min
Basil pesto
10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Spinach and feta galette
1h 50min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min