Rosemary and thyme polenta chips
TM6 TM5 TM31

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 (54 hodnocení)

Suroviny

  • 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
  • 480 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g polenta (cornmeal)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 pinches salt, plus extra to taste
  • 20 g butter, for frying

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1246.3 kJ / 297.9 kcal
Protein
3.7 g
Sacharidy
40.1 g
Tuk
13.5 g
Nasycený tuk
5.9 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
162.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty