Rosemary and thyme polenta chips

Rosemary and thyme polenta chips

4.5 57 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 1hod.
2 portions

Suroviny

  • olive oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • fresh thyme leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    100 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • butter for frying
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 297.9 kcal / 1246.3 kJ
Protein 3.7 g
Tuk 13.5 g
Sacharidy 40.1 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sodík 162.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...