
Zařízení & příslušenství
Rosemary and thyme polenta chips
Příprava 5min
Celkový 1hod.
2 portions
Suroviny
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
297.9 kcal /
1246.3 kJ
Protein
3.7 g
Tuk
13.5 g
Sacharidy
40.1 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sodík
162.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cooking for Me and You
70 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland