Zařízení & příslušenství
Rosemary and thyme polenta chips
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
2 portions
Suroviny
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
162.6 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Tuk
13.5 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
40.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ricotta patties with chilli lime corn
1hod. 20min.
Polenta
25min.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min.
White bean dip with chimichurri
15min.
Ricotta and polenta chips
2hod. 20min.
Ricotta gnocchi
2hod.
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min.
Spinach and feta galette
1hod. 50min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1hod.
Cypriot grain salad
45min.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1hod. 15min.