Zařízení & příslušenství
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Příprava 20min.
Celkový 55min.
370 g
Suroviny
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 370 g
Sodík
341 mg
Protein
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
19 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Carrot kimchi
Keine Bewertungen
Cashew pouring cream
35 Min
Brandy cashew cream
5 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Mantao
1 Std.