Zařízení & příslušenství
旗開得勝旗魚丸
Příprava 20min.
Celkový 45min.
25 顆
Suroviny
-
紅蘿蔔 切塊25 克
-
蒜頭18 克
-
青蔥 切小珠30 克
-
豬背油 粗絞,微凍150 克
-
魚漿 (旗魚漿),微凍600 克
-
鹽6 克
-
糖18 克
-
白胡椒粉8 克
-
地瓜粉30 克
-
水1500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 顆
Sodík
256 mg
Protein
13.8 g
Kalorie
384 kJ /
91.8 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
私房創意年菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan