Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 10 克 蒜頭
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切片 (volitelně)
- 30 克 蝦米
- 20 克 蔥 ,切段
-
50
克 米酒
nebo 50 克 紹興酒 - 400 克 大白菜 (梗切絲,葉切段)
- 10 克 乾香菇
- 150 克 新鮮竹筍 ,先以滾水川燙去除澀味,切塊
- 1000 克 高湯 (雞肉或大骨皆可)
- 120 克 熟鳥蛋 或黃金魚蛋
- 200 克 排骨酥
- 300 克 炸芋頭
- 20 克 熟白果 (volitelně)
- 300 克 豬腳筋 ,切大段
- 50 克 醬油
- 20 克 蠔油
- 200 克 魚皮 ,切段
- 50 克 干貝
- 100 克 海蔘 ,切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1585 kJ / 378 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 2.1 g