Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 大薏仁 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 芡實 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 茯苓 ,洗淨,瀝乾
- 1000 克 水 ,多備一些浸泡用
- 15 克 薑 ,切片
- 1 片 當歸 ,(約5克),洗淨,瀝乾
- 400 克 排骨 ,預先川燙去血水
- 60 克 新鮮蓮子 ,洗淨,瀝乾
- 20 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1737.9 kJ / 415.4 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 2465.7 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 265 mg