Bolo salgado de queijo, pera e noz

Bolo salgado de queijo, pera e noz

3.6 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 doses

Suroviny

  • noz
    70 g
  • queijo, semi-duro por exemplo, Gruyère, Manchego ou Emmental
    100 g
  • queijo Brie cortado em cubos (2 cm aprox.)
    100 g
  • manteiga cortada em cubos (1 cm aprox.), mais q.b. p/ untar
    100 g
  • leite
    70 g
  • natas
    60 g
  • ovos
    3
  • farinha tipo 55
    200 g
  • fermento em pó p/ bolos
    15 g
  • sal
    1 c. chá de
  • noz-moscada
    ½ c. chá de
  • pera descascada, cortada em cubos (1 cm aprox.)
    200 g
  • queijo Gorgonzola amanteigado
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 518.4 mg
Protein 11.4 g
Kalorie 1501.1 kJ / 358.8 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 13.2 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...