Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 2 alheiras s/ pele
- 300 g requeijão
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 250 g canelones
Molho béchamel
- 700 g leite
- 20 g manteiga
- 60 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
Molho de tomate
- 20 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 3 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de açúcar
- 400 g tomate em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3137.1 kJ / 749.8 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 57.1 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 2058.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4h
Frango Tikka Masala com massa
45 min
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Nachos de frango e abacate
30min
Frango com chocolate preto
35min
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25min
Frango marroquino
30min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Arroz de vegetais e kimchi com ovo estrelado
50min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min