Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 2 alheiras s/ pele
- 300 g requeijão
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 250 g canelones
Molho béchamel
- 700 g leite
- 20 g manteiga
- 60 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
Molho de tomate
- 20 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 3 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de açúcar
- 400 g tomate em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3137.1 kJ / 749.8 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 57.1 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 2058.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40 λεπτ.
Menu: Atum em molho de tomate com arroz e Doce de pêssego com bolacha
45min
Quiche de presunto e camembert
1h
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min
Bife marinado em café com molho de frutos silvestres e salada verde
4h 30min
Cuscuz mediterrânico
10 Min
Frango Tikka Masala com massa
45min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 Min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Fusilli com frango no forno
35 Min