
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 90 g água
- 1 g fermento de padeiro fresco
- 180 g farinha tipo 65
Massa
- 150 g farinha tipo 65
- 150 g água
- 2 g fermento de padeiro fresco
- 6 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g água fria
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 300.3 kcal / 1256.3 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 1.5 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 588.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pães de centeio
12hod.
Bolo de iogurte com limão sem glúten
1hod.
Pão caseiro
2hod.
Pasta tikka masala
1hod.
Rösti bearnês -TM5
40min
Biscoito amanteigado com pistache e cranberry
2hod. 30min
Chipa
30min
Massa para coxinha
30min
Cacete com massa-mãe
21hod. 30min
Pão doce de canela
2hod. 40min
Pãezinhos enfarinhados
1hod. 55min
Pão alentejano
3hod. 20min