Pão Italiano com biga

Pão Italiano com biga

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
4 doses

Suroviny

Biga
  • água
    90 g
  • fermento de padeiro fresco
    1 g
  • farinha tipo 65
    180 g
Massa
  • farinha tipo 65
    150 g
  • água
    150 g
  • fermento de padeiro fresco
    2 g
  • sal
    6 g
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 588.8 mg
Protein 10.2 g
Kalorie 1256.3 kJ / 300.3 kcal
Tuk 1.5 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 60.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...