Zařízení & příslušenství
Pão Italiano com biga
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
4 doses
Suroviny
Biga
-
água90 g
-
fermento de padeiro fresco1 g
-
farinha tipo 65180 g
Massa
-
farinha tipo 65150 g
-
água150 g
-
fermento de padeiro fresco2 g
-
sal6 g
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água fria300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
588.8 mg
Protein
10.2 g
Kalorie
1256.3 kJ /
300.3 kcal
Tuk
1.5 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
60.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Padaria doce e salgada
6 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Espargos em conserva
Žádné hodnocení
Quentão simples
Žádné hodnocení
Pão pita
1hod. 10min.
Xarope de vinho tinto
Žádné hodnocení
Pão doce
3hod. 10min.
Menu: Sopa de tortellini com carne picada e compota de frutas
Žádné hodnocení
Roux
Žádné hodnocení
Caracóis de manteiga de amendoim e frutos vermelhos
1hod. 50min.
Mistura para pão integral
10min.
Pão rápido com passas e sementes de abóbora com húmus de couve-flor assada
Žádné hodnocení
Piza carbonara
1hod.
Pão alentejano
3hod. 20min.